Home Slider

Passie Ambacht Vakmanschap

Passie Ambacht Vakmanschap

Al mijn bloemwerk is 'handmade'

Evenementen

Evenementen

Mijn werk is niet alleen de aankleding, maar een versterking van uw evenement.

Gelegenheidsbloemwerk

Gelegenheidsbloemwerk

Voor iedere gelegenheid uw wens vertaald met mijn persoonlijke 'handtekening'

Gelegenheidsbloemwerk
!!NIEUW!!

!!NIEUW!!

Trots op ons 'eigen' product. Geprepareerde bloemen op water! Nu verkrijgbaar

Mijn verhaal

TEUNIS VEENEMA bloem sier kunst is een sfeervolle winkel sinds 1 oktober 2009 gevestigd aan de koninginneweg. Deze bijzondere buurtwinkel is een pareltje in het hart van Amsterdam Zuid en richt zich op de particuliere markt en zakelijke markt. Dit is geen doorsnee bloemenwinkel maar een bloemenwinkel waar met je mee wordt gedacht om het mooiste resultaat te behalen met een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Bij ons ontdekt u verrassend bloemwerk en orginele plantaardige objecten.
lees verder

Impressies

!!NIEUW!!

Trots zijn wij dat na 3 jaar testen ons 'eigen' product in de winkel staat. 'Geprepareerde bloemen op water'. Dit product kunnen wij voor jou op maat maken. Heeft u een favoriete bloem of een bloem met een herinnering en zit deze nog niet in de huidige collectie? Wij zorgen dat de door jou geselecteerde bloem nog jaren houdbaar wordt in een mooie glazen pot met ons zegel.

Wekelijkse bloemen in huis

Het is natuurlijk heerlijk om keer op keer je eigen bloemen uit te kiezen, mee naar huis te nemen en ze dan op de vaas te zetten. Maar soms heb je hier gewoon geen tijd voor. Maar niet getreurd! Wij bieden bloemabonnementen voor thuis aan. Elke week een vaas met verse variërende seizoensbloemen om van te genieten! We bieden de bloemen los aan of in een leenvaas, elke week een andere vaas met een mooi boeket bloemen!

Bloemen op het bedrijf

Hoe mooi zou het zijn als je op kantoor binnen komt en begroet word door prachtige kleuren van schitterende seizoensbloemen elke week weer! Dat is pas een welkom voor je klanten maar ook voor het personeel. Wij leveren bedrijfsbloemwerk aangepast aan de ruimte en uitstraling van uw bedrijf. Of het boeket nou in een wachtruimte staat of op de vergadertafel, wij passen de kleur en het formaat aan. Elke maandag leveren wij een vers boeket in een leenvaas die voorzien is van water zodat u de bloemen niet meer hoeft te verzorgen. De vaas word een week later omgeruild voor een schone vaas met een vers boeket erin. Teunis Veenema doet het allemaal! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Gelegenheidsbloemwerk

Geen gelegenheid is hetzelfde en daarom is ons bloemwerk uniek een aangepast aan uw wensen. Het bloemwerk maken wij op maar met zeer veel persoonlijke aandacht en vakmanschap. Onze bloemen zijn niet alleen aankleding van uw event maar een

Bruidswerk

De mooiste dag van je leven? Op deze dag mag je natuurlijk stralen en bloemen zijn dan niet weg te denken. Wij maken en ontwerpen het bloemwerk aan de hand van jullie wensen, kleding, sfeer van de dag en passend qua stijl bij jullie persoonlijkheden. We verzorgen niet alleen het bruidsboeket, maar ook corsages, polscorsages en bloemwerk op locatie. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Rouwwerk

Afscheid nemen. Bloemen bieden troost bij het nemen van afscheid van een dierbare. Ze geven niet alleen troost aan de nabestaande maar zijn ook een laatste gebaar dat je naar iemand kunt maken. Of het nou een wild veldachtig bloemstuk mag zijn of een strak bloemstuk met rozen. Wij passen het bloemstuk aan naar jou wensen of de smaak van uw dierbare. Vraag naar de mogelijkheden.4Diensten

Wilt u een van deze objecten bestellen? Vul dan het contactformulier in en vermeld daarbij het nummer van het object en het aantal dat u wilt bestellen.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Amaryllisbol in wol

Amaryllisbol in wol Image

Amaryllisbol in wol

Amaryllisbol in wol Image

Contact

Adres

Koninginneweg 271
1075 CW Amsterdam
020-4709541
06-46086447
info@teunisveenema.nl

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
gesloten
gesloten
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 18.00
09.00 - 17.00